søndag 25. april 2010

Nytt familiemedlem


Den lille familien på Kaulum gård har fått et nytt tilskudd som nå utforsker våren og livet med stor nysgjerrighet og glede. Han heter Oliver og er en sjarmerende blanding av leonberger, rottweiler, border collie og engelsk setter. Han har bodd her i en drøy uke og sjarmerer alle han møter i senk.

På bildet over ser dere han posere foran gullstjernene (Gagea lutea) som dukker opp blant blåveis (Hepatica nobilis), i plenen og under bærbuskene. Søte, små blomster som bidrar til farger og liv i hagen. Oliver likte de godt, men enda bedre syns han det var med påskeliljene som er på vei opp i plenen foran huset. De jaktet han med stor konsentrasjon til frua på Kaulums høylytte protester. Det et tydelig at han har sansen for gult!



Etter en økt med raking hvor hans bidrag for det meste bestod i å bjeffe på, jakte på og bite i raken var det tid for mat og en liten lur. Han ser ut til å trives godt både i buret sitt på kjøkkenet og i sengen på verandaen, men favorittstedet har allikevel blitt på en flik av et teppe halvveis under stolen på biblioteket. Og når han sover der er det lett og tenke at "den som sover synder ikke" og tilgi han den ville jakten på vårblomstene i hagen....


2 kommentarer:

3prinser sa...

hehe :) Så koselig å se hvor denne krabaten havnet! Vi var å tittet på dem, og likte denne og broren som begge var trikolor farget veldig godt, men valgte å ikke kjøpe siden mannen skal være i afganistan de neste 6 mnd. Lykke til!

Frua på Kaulum sa...

Så morsomt at dere vurderte Oliver og at du leste dette! Han er en veldig aktiv liten valp! Blir nok en del blogginnlegg om Oliver utover, han har fort blitt midtpunktet i vår lille familie :)