torsdag 5. april 2012

I ro og mak.....med marsvin!

Vi er hjemme i påsken. Som vi var i fjor også. Påsken er egentlig en fin tid å være hjemme med pusling både ute og inne og besøk av, og til venner og familie. Rolige dager uten mye innhold som flyter av sted.

I anledning påsken og mye tid til alt og ingenting har jeg kjøpt to marsvin som bor i hagestuen i det som må være markedets største bur! Jeg bestilte fra katalog og da virket 140 x 80 cm ut som et passe stort bur med god nok boltreplass for to små (som ikke får løpe så mye på gulvet da de er passende byttedyr for både katt og hund). Da buret kom i hus var det MER ENN stort nok! Bonden på Kaulum er lettere irritert over det store buret, han som ikke bryr seg stort om interiør og estetikk til vanlig, syns buret er for stygt til å ha inne. Jeg er i og for seg enig, men velger å fokusere på at dyrevelferden ser ut til å være veldig bra! Så får vi tro vi venner oss til det store buret og etterhvert ser det som et naturlig møbel i stua :-) Marsvinene har iallefall kommet for å bli og er veldig søte!

Bildet viser de to nye beboerne og Oliver som er utrolig nysgjerrig på innflytterne.Så her tar vi påskeferie i ro og mak med to marsvin på fanget og gode stunder ute med alt som spirer og gror i solveggen og hagen.

God påske ønskes alle fra to- og firbeinte på Kulum gård!

- Posted using BlogPress from my iPad

Ingen kommentarer: