søndag 10. juni 2012

Det står til liv! Et godt liv!

Aiai, en aldri så liten (lang) bloggtørke der altså. En blanding av at fruen ikke har kamera så alle bilder tas med telefonen (kjedelig), at huset ikke har bærbar PC lenger og at bloggen nesten har blitt glemt. Men i natt sitt jeg vakt på båthavna og finner roen til å blogge mens båtfolket sover, fuglene våkner til liv og dagen gryr.
Litt bilder fra de siste månedene blir en slags kort oppsummering av hva som ikke har blitt blogget om, men som allikevel har hvert viktige elementer i livet.
Bonden på Kaulum har selvfølgelig gjort våronn og fått kornet i jorda. Bildene er fra første operasjon: brenning av halm. Ganske stilig!! Og det skal sies at fruen var aktivt med i brenningen og ikke stod der bare for å ta bilder :-)

Fruen var selvfølgelig også en aktiv aksjonist da bøndene aksjonerte etter brudd i jordbruksforhandlingene. Mye positiv omtale og tommel opp fra folk og utrolig morsomt å være "bonde i byen" da over 2000 bønder marsjerte gjennom Oslos gater.

17. mai dro fruen og fruens mor til Stockholm for å besøke fruens søster og samboer og det ble noen finfin dager i denne fantastiske byen!

Kveldstur på vakre Langholmen i Stockholm med medbrakt kaffe og sjokolade.

Fine Birk har vært på besøk og blitt litt skjemt bort og Oliver har gått på videregående dressurkurs og blitt kjemisk kastrert. Han set ut til å takle det greit ;-)

Pæretreet har virkelig slått til med full blomstring i år, men lite liv i treet vitner om dårlig pollinering også i år og vi får bare vente og se hvordan frukthøsten blir.

Fruen sa, på en ukes varsel, ja til å være vertinne for sommeravslutning for gode kollegaer, og tidenes skippertak gikk av stabelen. Kvelden ble magisk med nydelig vær, god temperatur og Anette Vedvik sm hodt en minikonsert i hagen. Og fruen har ryddig hus og nyvasket veranda som er klar for kommende sommerkvelder!!

Som dere ser er livet bare fryd og gammen......eller jeg kunne tatt bilde av alle kveldene jeg har sett tv eller på annet vis kastet bort kvelden på tull uten å nyte utsikten eller dratt meg ut for å lufte hundene. Uansett, det gjelder å ta vare på de små tingene og akkurat nå er det fascinasjonen over en kjempevalmue som springer ut og den fine morgenen jeg sitter i ved Mjøsas bredd.

Ønsker alle en riktig fin søndag!

Ingen kommentarer: