tirsdag 25. oktober 2011

Tilbake! Med ny stue!

Phu, som dagene (og ukene) flyr! Nesten en måned siden siste innlegg og det har mange grunner. Nå så jeg at både Helene og Emmeline var tilbake etter lange pauser og følte plutselig inspirasjonen komme tilbake til meg også. Finfint!


Tusen, tusen takk for gode, nyttige og veldig koselige kommentarer på forrige innlegg! Jeg forsøkte en hel kveld og svare, men klarte faktisk ikke legge igjen kommentar på egen blogg....noen som vet hvordan jeg gjør det? Men nå takker jeg her! Og fargen ble nesten den som ble foreslått i en av kommentarene, tusen takk Ingun! Vi endte opp med Keisergul (husker ikke koden i farten). 

Og velkommen som følger både til deg og Mette! Veldig koselig med nye følgere! Jeg skal virkelig prøve å oppdatere litt oftere.


De siste ukene har gått med til opppussing av stue og klargjøring til 2 x 25 årsdager. I helgen kunne vi altså feire min lillesøster og hennes forlovede som begge fylte 25 år i høst og hovedhuset på Kaulum var fylt av 36 gjester i alderen 18 dager til 95 år. Fantastisk! Alle hadde med mat og kake til felles bord og det var mye god mat, god stemning med familie fra begge sider og den nyoppussede stua ble for anledningen fylt med sofaer og sittegrupper for at alle kunne sitte godt. Dette huset er skapt for folk, det er helt sikkert! (Må nevnes at den nymalte stuen skal få nye møbler og kanskje slipt og lakket gulv, men mer om dette senere).Som vertinne var jeg så heldig å få både blomster og sjokolade som jeg koser meg med nå når alt har roet seg.


Ønsker alle en fin kveld!

3 kommentarer:

Helene sa...

Så fint det ble! Fargen ser ut til å passe perfekt til rommet :) Vi er jo ganske fargerike her hjemme hos oss også, men gult har vi til gode å prøve oss på. Nå ble jeg i hvert fall inspirert, så du skal ikke se bort fra at jeg hermer litt etter deg med tid og stunder ;)

Og koselig at du er tilbake igjen :))

Marie Bjerkestrand sa...

Vi takker nok en gang for en storveis fest! Vi er strålende fornøyd :) Og neste gang jeg kommer skal jeg nok klare å overtale bonden til å ta inn sengebrisken foran peisen!

Kleppanrova.com sa...

Så morsomt at du tok å malte gult som jeg kom med forslag om. Det ser kjempeflott ut. Den gulfargen er bare nydelig og den fanger lyset så fint.
Håper du vil bli like glad i den som jeg er.